HIŠNI LJUBLJENČKI

HIŠNI LJUBLJENČKI

Aktivni filtri

Pas za psa - povodec za avto

RAZTEGLJIV PAS

AVTO ZAPONKA - omogoča pritrditev na vse sisteme varnostnih pasov v avtomobilih, kar pomeni, da naprava zagotavlja široko uporabo in garancijo ujemanja ne glede na znamko in model vozila.

Cena 15,55 €

OPRSNICA ZA PSA

OPRSNICA ZA PSA

Brez pritiska - oprsnica za psa je brez pritiska, ki zagotavlja najvišje udobje in varnost med sprehodi. Zahvaljujoč njim se bo vaš hišni ljubljenček počutil lahkotnega, prijetnega in udobnega - Oprsnica ne stisne prsi in grla.

VISOKO KAKOVOSTEN - močan pas brez pritiska z dodatnim ročajem iz visokokakovostnih materialov: PP, poliester in bombaž, zaradi česar je izdelek trden in vzdržljiv ter bo služil dolgo časa.

Redna cena 19,95 € −50% Cena 9,98 €
  • −50%

Mačji praskalnik 4 nivoji...

ZAŠČITITE POHIŠTVO IN OPREMO - praskalnik je alternativa praskanju pohištva, preprog ali drugih površin doma. Če mački zagotovite dobro mesto za praskanje, zmanjšate tveganje poškodovanja dragega pohištva in okraskov v vašem domu. Praskalnik odvrne mačke od praskanja na neprimernih mestih, kar je koristno tako za mačke kot za lastnike.

Cena 34,99 €

Odsevni povodec za trening 3m

POVODEC ZA VELIKE PSE DEBELA ODSEVNA VRNICA 3m

DOLŽINA 3m – povodec je dolg 3m in je izdelan iz močne polipropilenske vrvi. Premer vrvice je do 12 mm. Povodec je torej dovolj dolg za neoviran sprehod s psom. Poleg tega lahko enostavno skrajšate njegovo dolžino tako, da vrvico ovijete okoli ročaja.

Cena 12,55 €

DVOJNA SKLEDA ZA PSA /...

DVOJNA SKLEDA ZA PSA / MAČKO KOVINSKA + SILIKON 2 x 450ml

DOUBLE - je praktičen set, v katerem ni ena posoda za psa, ampak dve, tako da lahko vanjo tako nalagate hrano za vašega ljubljenčka, kot tudi nalivate svežo vodo.

Cena 19,99 €

Pet Drinking Fountain 2l

2V1 PIJAČEK IN FONTANA ZA HIŠNE ŽIVALCE

VELIKA KAPACITETA - posoda zadrži do 2 litra vode, kar zadostuje za vsaj 5 dni uporabe. Za zagotavljanje visoke kakovosti vode smo dodali filter.

2 NAČINA POTOKA - že dolgo je znano, da živali nerade pijejo vodo iz sklede, kar lahko posledično povzroči dehidracijo hišnega ljubljenčka. Tekočino vsekakor raje nadomeščajo z vodo iz pipe. Zato je vredno mački zagotoviti fontano, ki združuje tradicionalno posodo za pitje z vodnim krogom. Naprava ima dva načina pretoka vode: pipa ali fontana.

Cena 22,80 €

Transporter - torba za...

TRANSPORTER ZA ŽIVALI

VARNO ZA ŽIVALI - priročna torba za prenašanje manjšega psa, mačke ali zajca. Pripomoček je izdelan iz kakovostnega materiala, ki je varen za živali. Poleg tega udobna ojačena struktura zagotavlja popolno udobje za prevažano/prepeljano žival. Nosilka je namenjena živalim do teže 6 kg.

Cena 28,99 €

Kosmato ležišče za pse 60...

DEBELO KOSMATO PASJE LEŽIŠČE "M"

VIŠJE STRANICE - Dvignjeni robovi nudijo podporo glavi in hrbtenici vašega ljubljenčka. Hišni ljubljenček je med spanjem ustrezno podprt. Umetno, mehko krzno daje živali občutek varnosti, sproščenosti in udobja.

Cena 19,00 €

2 v 1 prenosna steklenica...

Steklenica za vodo 2 v 1 - steklenička ima 3 osnovne funkcije. Vanj lahko shranjujete hrano, vodo ter krmite in napajate žival. S to rešitvijo bo vaš hišni ljubljenček vedno imel dostop do čiste vode in hrane.

POPOTOVANJE - kompaktne dimenzije steklenice in vrvice bodo delovale ne le med potovanjem, ampak tudi na sprehodu ali izletu izven mesta. Vrvica bo uporabna za pritrditev bidona, da ne bo motila, a bo vedno pri roki.

Cena 22,50 €

Avtomatski pasji povodec...

AVTOMATSKI - izvlečni pasji povodec se raztegne do 5 metrov. Trak, ki se uporablja za izdelavo povodca, je trak. Močna in trpežna konstrukcija poveča varnost vašega psa.

ERGONOMSKI ROČAJ – izdelek se popolnoma prilega vsaki roki. Poenostavljena oblika in trden ročaj omogočata boljši nadzor nad hišnim ljubljenčkom ter omogočata enostavno uporabo z eno roko. Poleg tega je nedrseč ročaj prilagojen velikosti roke, zato ga odlikuje povečana stabilnost, izboljša udobje in varnost med sprehodi.

Cena 12,80 €

Električni glavnik proti...

Učinkovito odstranjuje bolhe brez potrebe po šamponih in kemičnih izdelkih proti bolham, ki lahko škodijo našim ljubljenčkom. Glavnik ima tanke kovinske zobe dveh dolžin. Daljši zobje so opremljeni s plastičnimi konici, da ne dražijo živalske kože. Glavnik je zelo gost, zahvaljujoč čemur nobena bolha ne bo ušla naši pozornosti. Primeren je za pse, mačke in ostale živali.

Cena 12,50 €