HIŠNI LJUBLJENČKI

HIŠNI LJUBLJENČKI

Aktivni filtri

Pas za psa - povodec za avto

RAZTEGLJIV PAS

AVTO ZAPONKA - omogoča pritrditev na vse sisteme varnostnih pasov v avtomobilih, kar pomeni, da naprava zagotavlja široko uporabo in garancijo ujemanja ne glede na znamko in model vozila.

Cena 15,55 €

OPRSNICA ZA PSA

OPRSNICA ZA PSA

Brez pritiska - oprsnica za psa je brez pritiska, ki zagotavlja najvišje udobje in varnost med sprehodi. Zahvaljujoč njim se bo vaš hišni ljubljenček počutil lahkotnega, prijetnega in udobnega - Oprsnica ne stisne prsi in grla.

VISOKO KAKOVOSTEN - močan pas brez pritiska z dodatnim ročajem iz visokokakovostnih materialov: PP, poliester in bombaž, zaradi česar je izdelek trden in vzdržljiv ter bo služil dolgo časa.

Cena 19,95 €

Mačji praskalnik 4 nivoji...

ZAŠČITITE POHIŠTVO IN OPREMO - praskalnik je alternativa praskanju pohištva, preprog ali drugih površin doma. Če mački zagotovite dobro mesto za praskanje, zmanjšate tveganje poškodovanja dragega pohištva in okraskov v vašem domu. Praskalnik odvrne mačke od praskanja na neprimernih mestih, kar je koristno tako za mačke kot za lastnike.

Cena 34,99 €

Odsevni povodec za trening 3m

POVODEC ZA VELIKE PSE DEBELA ODSEVNA VRNICA 3m

DOLŽINA 3m – povodec je dolg 3m in je izdelan iz močne polipropilenske vrvi. Premer vrvice je do 12 mm. Povodec je torej dovolj dolg za neoviran sprehod s psom. Poleg tega lahko enostavno skrajšate njegovo dolžino tako, da vrvico ovijete okoli ročaja.

Cena 12,55 €

DVOJNA SKLEDA ZA PSA /...

DVOJNA SKLEDA ZA PSA / MAČKO KOVINSKA + SILIKON 2 x 450ml

DOUBLE - je praktičen set, v katerem ni ena posoda za psa, ampak dve, tako da lahko vanjo tako nalagate hrano za vašega ljubljenčka, kot tudi nalivate svežo vodo.

Cena 19,99 €

Pet Drinking Fountain 2l

2V1 PIJAČEK IN FONTANA ZA HIŠNE ŽIVALCE

VELIKA KAPACITETA - posoda zadrži do 2 litra vode, kar zadostuje za vsaj 5 dni uporabe. Za zagotavljanje visoke kakovosti vode smo dodali filter.

2 NAČINA POTOKA - že dolgo je znano, da živali nerade pijejo vodo iz sklede, kar lahko posledično povzroči dehidracijo hišnega ljubljenčka. Tekočino vsekakor raje nadomeščajo z vodo iz pipe. Zato je vredno mački zagotoviti fontano, ki združuje tradicionalno posodo za pitje z vodnim krogom. Naprava ima dva načina pretoka vode: pipa ali fontana.

Cena 22,80 €

Transporter - torba za...

TRANSPORTER ZA ŽIVALI

VARNO ZA ŽIVALI - priročna torba za prenašanje manjšega psa, mačke ali zajca. Pripomoček je izdelan iz kakovostnega materiala, ki je varen za živali. Poleg tega udobna ojačena struktura zagotavlja popolno udobje za prevažano/prepeljano žival. Nosilka je namenjena živalim do teže 6 kg.

Cena 28,99 €

Kosmato ležišče za pse 60...

DEBELO KOSMATO PASJE LEŽIŠČE "M"

VIŠJE STRANICE - Dvignjeni robovi nudijo podporo glavi in hrbtenici vašega ljubljenčka. Hišni ljubljenček je med spanjem ustrezno podprt. Umetno, mehko krzno daje živali občutek varnosti, sproščenosti in udobja.

Cena 19,00 €

2 v 1 prenosna steklenica...

Steklenica za vodo 2 v 1 - steklenička ima 3 osnovne funkcije. Vanj lahko shranjujete hrano, vodo ter krmite in napajate žival. S to rešitvijo bo vaš hišni ljubljenček vedno imel dostop do čiste vode in hrane.

POPOTOVANJE - kompaktne dimenzije steklenice in vrvice bodo delovale ne le med potovanjem, ampak tudi na sprehodu ali izletu izven mesta. Vrvica bo uporabna za pritrditev bidona, da ne bo motila, a bo vedno pri roki.

Cena 22,50 €

Avtomatski pasji povodec...

AVTOMATSKI - izvlečni pasji povodec se raztegne do 5 metrov. Trak, ki se uporablja za izdelavo povodca, je trak. Močna in trpežna konstrukcija poveča varnost vašega psa.

ERGONOMSKI ROČAJ – izdelek se popolnoma prilega vsaki roki. Poenostavljena oblika in trden ročaj omogočata boljši nadzor nad hišnim ljubljenčkom ter omogočata enostavno uporabo z eno roko. Poleg tega je nedrseč ročaj prilagojen velikosti roke, zato ga odlikuje povečana stabilnost, izboljša udobje in varnost med sprehodi.

Cena 12,80 €