DR GEM SOLES MAGNETNI VLOŽKI ZA ČEVLJE

6,97 €
Z DDV 5-7
 MAGNETNI VLOŽKI ZA ČEVLJE

Ti neverjetni masažni vložki za čevlje med hojo stimulirajo in masirajo vaše podplate. Magnetne vložke za čevlje preprosto vstavite v čevlje in uživali boste v njihovih koristnih učinkih ter enostavno izboljšali zdravlje svojih stopal. Magnetni vložki za čevlje vsebujejo 10 magnetov in akupresurne točke, ki izboljšajo vaše telesne funkcije. Magnetni vložki za čevlje imajo več kot 250 lukenj, ki vašim stopalom omogočajo dihanje in preprečujejo vonj.
Barva: rjava ali prozorna. Naključno pošiljanje
Količina
Na zalogi

Ta artikel je bil prodan

24
krat

DR GEM SOLES MAGNETNI VLOŽKI ZA ČEVLJE

Ti neverjetni masažni vložki za čevlje med hojo stimulirajo in masirajo vaše podplate. Magnetne vložke za čevlje Dr Gem Soles preprosto vstavite v čevlje in uživali boste v njihovih koristnih učinkih ter enostavno izboljšali zdravlje svojih stopal. Magnetni vložki za čevlje vsebujejo 10 magnetov in akupresurne točke, ki izboljšajo vaše telesne funkcije. Magnetni vložki za čevlje Dr Gem Soles imajo več kot 250 lukenj, ki vašim stopalom omogočajo dihanje in preprečujejo vonj.

Ti vložki za čevlje vsebujejo par  magnetnih vložkov za čevlje Dr Gem Soles. Stimulirajo akupresurne točke, izboljšajo krvni obtok in zmanjšujejo nelagodje v mišicah. Ena velikost ustreza vsem: za manjše velikosti ustrezno izrežite (maksimalna dolžina: 30 cm).

www.drgemsole.com

Barva: rjava ali prozorna. Naključno pošiljanje